SPS Water Group ltd – лидерът в проектирането и изграждането на фонтани и водни ефекти.

Със своя екип от професионалисти отделът на фирмата е в състояние да проектира и изгради фонтани по Ваш вкус, да възстанови старото Ви фонтанно корито, както и да предложи варианти за раздвижване на водната архитектура чрез програмиране на всяка една от струите.
Осветлтнието може да бъде както монохромно, така и с RGB технология позволяваща да се управляват едновременно до 256 прожектора с 16 500 000 цвята.

За да бъде Вашия фонтан уникален и строго спесифичен, можете да се консултирате с нашите специалисти, както за вида на водната архитектура, така и за възможностите за неговата динамика. Ние съвместно с водещите фирми, който представляваме в бранша, сме в състояние да Ви предложим едни от най-добрите решения за:

Статични фонтани – непроменящи водната си архитектура;

Динамични фонтани – работещи по специално написана за вас програма;

Пеещи фонтани – те всъщност само танцуват, но го правят изключително прецизно по музиката която сте пуснали да свири;

Сухи фонтани – фонтани със скрито под земята корито на които водните струи изкачат внезапно от подовата настилка;

Прецизни фонтани – При тях водните струи могат да нарисуват почти всичко което Ви хрумне, но намират приложение само в закрити пространства;

Преносими фонтани – със собствено подвижно корито от полипропилен;

Воден спектакъл – Подходящ за големи водни площи на общини, или големи хотелски комплекси. При него богат асортимент от фонтанни дюзи, програмирани по конкретни мелодии, визуализират магията на водата.

и др.