С помоща на нашите специалисти можете да подберете най-подходящите фонтанни дюзи за вашето корито, с които да се постигне желаната от Вас водна архитектура.

Ние ще Ви обърнем внимание на всички спецификации на фонтанните дюзи като ветроустойчивост, светлопоглъщане, енергоемкост и т.н.

 • Aerating - Това е една от най-популярните фонтанни дюзи, тъй като е предназначена да произвежда тесен, висок и устойчив на вятър воден ефект от бяла пяна. Тези дюзи са подходящи за приложение както в малки, така и в големи обшествени фонтани.
 • Bouquet – Дюзата е предназначена да произвежда два отделни водни ефекта в модел на цвете. Може да се използва самостоятелно и в група. Много подходяща за големи фонтанни корита.
 • Cascade – Фонтанната дюза „Каската“ е предназначена за произвеждането на масивна конусна форма от разпенена вода. Много популярен воден ефект, който може да се използва в най-различни ситуации за постигане на впечатляващи резултати. Получената водна архитектура от тази фонтанна дюза е силно видима, с отлична устойчивост на вятър и предлага прекрасна гледка. Използва се поотделно, или в групи.
 • Cluster – Тази фонтанна дюза е предназначена за производство на мощни вертикални колони от бяла вода с дантелен и неясен ефект. Този тип струя е най-подходяща за открити площи, като първичен воден ефект, или периферна, в подкрепа на други ефекти. Водната архитектура е устойчива на вятър и предлага на зрителите много хубав визуален ефект.
 • Crystal dome – Водния ефект от тази фонтанната дюза прилича на прозрачна гъба от чиста вода, която се постига от много тънък воден филм. Може да се използва на места където е тихо и защитено от вятър.
 • Finger – Дюзата е предназначена за производството на елегантен чадър от ясни и индивидуални потоци. Може да се използва в големи и средни по размер водни огледала, по-голямата част от времето, като периферно действие в подкрепа на други водни ефекти.
 • Flor de list – Тази фонтанна дюза е предназначена да произвежда три дефиринцирани водни потока под формата на красиво цвете. Несъмнено това е един от най- впечатляващите и популярни водни ефекти. Обикновенно се използва самостоятелно и се препоръчва за малки и средни по големина фонтани. Идеално решение за тихи зони, градини и интериорни приложения.
 • Flor de list adjustable – Тази фонтанна дюза визуализира водния ефект на Flor de list, но има регулируеми накрайници за промяна диаметъра на различните водни нива.
 • Foam – Фонтанната дюза „Foam jet“ е предназначена да възпроизвежда нежна и пенлива водна колона. Тя може да бъде инсталирана във всякакви водни дълбочини, като промяната на нивото на водата във фонтанното корито не оказва влияние върху водната и архитектура.
 • Hollow – Дюзата е предназначена за създаване на кристална, вертикална колона от чиста вода. Идеална за малки и средни водни огледала.
 • Тulyp – Тази фонтанна дюза е предназначена да произвежда многостволов, диференциран прозрачен купол, наподобяващ цвят на лале. Идеален за защитени от вятър водни площи. Минималния шум и изпръскване ги правят много подходящи за употреба в офиси, търговски центрове, приемни и градини